Lokalni izbori

Izvješća o financiranju izborne promidžbe 2017

Izvješće o zatvaranju posebnog računa -Domagoj Vuković

Izvješće o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe (IZ-DP*) i izvješće o troškovima izborne promidžbe (IZ-TP*) za gradove, općine i županije u prilogu ove objave.

 

*

OBRAZAC IZ-DP - Izvješće o primljenim donacijama za financiranje izborne promidžbe

OBRAZAC IZ-TP - Izvješće o troškovima (rashodima) izborne promidžbe

OBRAZAC IZ-MO - Izvješće o iznosu cijene i iznosu ostvarenog popusta u vijeni za medijsko oglašavanje izborne promidžbe  

Web stranica ispunjava svrhu javne objave i omogućuje javni uvid u financijske izvještaje nositelja lista i grupe birača.

Zainteresirana javnost može slobodno pristupiti objavljenim podacima bez registriranja korisnika na određenu web stranicu.

 

Izvješće kandidata o visini i izvoru vlastitih sredstava

Sukladno za Zakonu o finaciranju političkih aktivnosti kandidati su dužni objaviti okvirne podatke o visini i izvoru vlastitih sredstava ako je objava pravovaljano predloženih kandidatura bila 5. svibnja odnosno 6. svibnja 2017.

 

 U prilogu se nalaze izjave kandidata:

1. Branko Hrg

2. Domagoj Karin

3. Sanja Jurić

4. Toni Turčinov

5. Denis Dujmović

6. Domagoj Vuković

Objava biračima za predstojeće lokalne izbore 2017

Objava biračima za predstojeće lokalne izbore

Pozivamo birače da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača zaključno do srijede 10. svibnja 2017. godine.

U nedjelju, 21. svibnja 2017. godine održat će se izbori za općinske načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike, izbori za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te izbori za zamjenike općinskih načelnika, gradonačelnika i župana iz reda pripadnika nacionalnih manjina, odnosno iz reda pripadnika hrvatskog naroda.